AVUKAT SALİH BAKIŞ’A YAPILAN SALDIRIYA İLİŞKİN KINAMA METNİ.
Tarih: 21.11.2018| Okunma Sayısı: 2067

                      Gün geçmiyor ki avukatlara yönelik bir hak ihlali yaşanmasın. En son 20.11.2018 tarihinde İstanbul Barosuna kayıtlı olarak Avukatlık mesleğini icra eden baromuzun eski üyelerinden Av.Salih Bakış, kimlik ibrazında avukatlık kimliğini ibraz etmiş, ibraz edilen resmi kimliğin kabul edilmemesi üzerine çıkan tartışmada polisler tarafından darp edilerek gözaltına alınmıştır.

                       Mesleğe ve meslektaşlarımıza yönelik son 2 hafta içersinde, Ankara Barosuna üye iki meslektaşımız ,Gaziantep Barosu üyesi bir meslektaşımız ve son olarak Av.Salih Bakış şiddete maruz kalmıştır.Savunma makamının  saldırılar ile sindirilemeyeceği herkesin en çokta hukuk tanımazların malumudur.

                        Polislik mesleği keyfilik aygıtı değildir. Hukuk tanımazlığa  ve kötülüğe yataklık edemez. Herşeye rağmen hukuk devleti için mücadele etmeye devam edeceğiz.Saldırıya uğrayan meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu, hukuki süreci yakından izleyeceğimizi özellikle vurgulamak istiyoruz.Meslektaşlarımıza yapılan saldırıları  kınıyor, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü de idari soruşturma yapmaya davet ediyoruz.

 

                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                     Ağrı Barosu Yönetim Kurulu

24.04.2024
AV. SERDAR GÜNAKIN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.