AVUKATLAR İÇİN TAHKİM KONULU SEMİNER DÜZENLEDİK
Tarih: 24.03.2019| Okunma Sayısı: 1959

AVUKATLAR İÇİN TAHKİM KONULU SEMİNER DÜZENLEDİK

İstanbul Tahkim Merkezi İSTAC Yönetim Kurulu Üyesi ve TBB Temsilcisi Av.M.Rıfat Bacanlı’nın katılımı ile Avukatlar için Tahkim ve İstanbul Tahkim Merkezi konulu seminer düzenlendi. Açılış  konuşmasını Baro Baskanımız Av.M.Salih AYDIN'ın yaptığı seminere Av.M.Rıfat Bacanlı’nın sunumu  ile devam edildi. Sunumda Vekâlet sözleşmeleri, Mal Alım Sözleşmeleri, Kat Karşılığı Mülkiyet Sözleşmelerinde İstac’ın yetkili kılınması ve hukuki uyuşmazlıkların 3 ay gibi kısa bir surede çözümlenebileceği vurgusu yapıldı. Sınır ili olan Ağrı’da İran’la yapılacak ticari sözleşmelerin  tahkim yolu ile Ağrı’da çözülmesi için bilgilendirme ve çalışma yapılması gerektiği vurgulandı. Seminer soru cevap kısmının ardında hediye taktimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Katılımlarından dolayı İSTAC Yönetim Kurulu Üyesi ve TBB Temsilcisi Av.M.Rıfat BACANLI’ya Ağrı Barosu Yönetim Kurulu adına  teşekkürlerimizi  sunuyoruz.

24.04.2024