TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYETLE BAROMUZU ZİYARETTE BULUNDULAR.
Tarih: 18.10.2019| Okunma Sayısı: 2112

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYETLE BAROMUZU ZİYARETTE BULUNDULAR.

 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Şakir UZUN, Türkiye Barolar Birliği Başkan Başdanışmanı Av. Zafer KÖKEN ve Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat GÖĞEBAKAN 15.10.2019 günü baromuzu ziyarette bulundular.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet Baromuzun TBB Delegeleri Av. Timur DEMİR, Av. Serdar GÜNAKIN, Baromuz Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Vural KAYA, Av. Mehmet Sıddık ALDEMİR, Av. Talip HALLAÇ, Av. Sedat KARAOĞLAN,  Av. Ramazan OĞUR, Av. Ferhat KAYA Av. Ömer FİDAN ile meslektaşlarımızın katılımıyla Ağrı merkeze bağlı Doğutepe Köyü’ndeki ilköğretim okuluna gittiler.

 

Heyet; köylüler, öğrenciler ve öğretmenlerle görüştü. Heyet daha sonra öğrencilere TBB ve barolar adına giyim malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi. Feyzioğlu, “Yardım dağıtmadık. Hediye verdik ama karşılıklı verdik. Makine mühendisi, doktor, hemşire, polis olacaklarını söylediler. Dolayısıyla onlar da bize geleceğimizi veriyorlar. Fazlasıyla hak ediyorlar. Ben öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Burada bir sürü sıkıntıyla, yaklaşık 7 ayı kış olan bir yerde onları o kadar güzel yetiştirmişler ki, hepsinin gözleri pırıl pırıl. Onlar umudun kendisi. Umutlarını umutsuzluğa çevirmemek lazım” dedi. 

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet akabinde Ağrı Adliyesi içersinde bulunan Baro Avukat oturma odasında meslektaşlarımızla bir ayara gelerek mesleki sorunlarla ilgili sohbet etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av. Mehmet Salih AYDIN, Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat GÖĞEBAKAN ve beraberindeki heyetle Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan TURGUT ile Ağrı Adli Yargı İlk Derece Komisyonu Başkanı sayın Mehmet KESKİN’i Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı makamında ziyarette bulunuldu.

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet temasları kapsamında Ağrı Valisi, Ağrı Belediye Başkanı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde Ağrı’nın önde gelen STK temsilcileriyle ve esnaflar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet onuruna Ağrı merkezde bulunan bir restoranda meslektaşlarımızın katılımıyla akşam yemeği verildi,

‘Ağrı Barosu Hizmete Binasına kavuşacak’

Ağrı Barosu’nun tesis ihtiyacının da karşılanacağını belirten Feyzioğlu, “O arsa alınacak. Ağrı hizmet bekliyor. O hizmeti bu yıl alacağız. Ben TBB Yönetim Kurulu’nda konuyu takip edeceğim. Zaten bu dönemin planlamasında bütçeye konulmuştur. Ağrı’ya tesis için bir arsa alınması vardır. Meslektaşlarımızın ihtiyacını hangisi görüyorsa yapılacaktır. Bu Ağrı’nın hakkıdır. Ağrı hakkını alacaktır” dedi. Yemeğin akabinde çekilen hatıra fotoğraflarının akabinde, ziyaret son buldu.

 

25.04.2024
AV. SERDAR GÜNAKIN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.