8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Tarih: 9.03.2021| Okunma Sayısı: 2163

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Baromuz tarafından Ağrı Merkez, Doğubayazıt ve Patnos Adliyelerinde etkinlik gerçekleştirildi.

Baromuz Saymanı Avukat Mehmet Sıddık ALDEMİR, Genel Sekreter Ömer FİDAN, Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Müjgen YAMAN ve Baromuz üyelerinden Avukat Gülnur GÜRTEKİN, Avukat Faruk DİŞÇİ tarafından başta meslektaşlarımız olmak üzere Savcı, Hakimler ve Adliye çalışanlarına çiçek dağıtımı yapıldı. Ayrıca merkezde bulunan bayan meslektaşlarımıza günün anısına binaen verilen yemekte çiçek ve hediye takdimi yapıldı.

Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ferhat KAYA ve Avukat Mehmet Ozan ÖNAY tarafından Doğubayazıt Adliyesinde başta meslektaşlarımız olmak üzere Savcı, Hakimler ve Adliye çalışanlarına çiçek dağıtımı yapıldı. Ayrıca Doğubayazıt ilçemizde bulunan bayan meslektaşlarımıza günün anısına binaen verilen yemekte çiçek ve hediye takdimi yapıldı.

Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Talip HALLAÇ ve Baromuz Avukatlarından Avukat İnayet SEVEN, Avukat Tuba YALÇIN, Avukat Merve ÇETİN tarafından Patnos Adliyesinde başta meslektaşlarımız olmak üzere Savcı, Hakimler ve Adliye çalışanlarına çiçek dağıtımı yapıldı. Ayrıca Patnos ilçemizde bulunan bayan meslektaşlarımıza günün anısına binaen verilen yemekte çiçek ve hediye takdimi yapıldı.

Yine Ağrı merkezde bulunan bayan meslektaşlarımıza yönelik,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Baromuz tarafında gerçekleştirilen programda Ağrının emekçi kadınlarına destek verildi. Ağrı Barosu Kadın Avukatları 8 Mart Emekçi  Kadınlar Gününü Nuh un Kenti Kadın Kooperatifinde kutladılar. Emekçi kadınlara destek ve emeklerine saygı gereği bu mekânı tercih eden kadın avukatlar bu programlarıyla sosyal destek projesine katkıda bulundular.

19.04.2024