EkimKasımAralık
Tarih: 23.08.2016 | Okunma Sayısı: 664 | | |

ANTEP SALDIRISINA İLİŞKİN BÖLGE BAROLARDAN ORTAK

BASIN AÇIKLAMASI

20 Ağustos 2016 tarihinde Antep'te düğüne yapılan ve tamamen saf kötülükten beslenen canice saldırı sonucunda 50 kişi yaşamını yitirmiş ve 94 kişi de yaralanmıştır. Herşeyden önce bu vahşeti kınıyor, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Tamamen dehşet yaratmak amacı ile yapılan ve hiçbir siyasal ve sosyal gerekçe ile izah edilemeyecek bu saldırının aynı zamanda toplumdaki barış duygusunu hedef aldığı da açıktır. Bu nedenle bütün farklılıklar ile barış duygusunda birleşmenin bir kez daha önemini vurgulayarak bu canice saldırıyı kınıyoruz.21/08/2016

ADIYAMAN BAROSU                      AĞRI BAROSU                              BATMAN BAROSU

BİNGÖL BAROSU                           BİTLİS BAROSU                       DİYARBAKIR BAROSU

DERSİM BAROSU                          HAKKARİ BAROSU                        KARS-ARDAHAN BÖLGE BAROSU