.

Bugün baromuz avukatlarından Av. Kenan NARBOĞA Doğubayazıt adliye sarayı içerisinde duruşma salonundan çıkarken dosyanın taraf yakınlarınca fiziki saldırıya uğramıştır. Bu saldırı sonucu avukatımızın burnu kırılmış  yüzünde ve vücudunda  lezyonlar oluşmuştur. Yaşanan saldırı sonucunda meslektaşımız  hastaneye sevk edilmiştir. Hastanede tedavi altında iken aynı olayla ilgili bu kez hastanede darp edilmiştir. 
Yapılan bu hain saldırı meslektaşımıza değil, mesleğimize de yapılmıştır. Özgür Savunmaya müdahale nereden ve kimden gelirse gelsin baro olarak  karşılarında dimdik  olacağımızı caamiamızda gayet iyi bilmektedir. Bu davanın da takipçisi olacağımızı şimdiden bildiririz. 
Bu türden saldırılar avukata karşı yapılan eylemlerde failleri cesaretlendirmek, savunmanın direncini kırmaya çalışmaktır. Gerek Avukatlık Kanunu madde 57 gerekse de TCK’nın (86,87) ilgili hükümleri gereğince adli makamların gerekli tüm yasal süreci uygulaması gerektiğini ve bunun takipçisi olacağımızı tekraren bildiririz. 
#AVUKATIMADOKUNMA